Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2017 14:28

30 milyon Euro'luk tesis için geri sayım başladı

Bandırma'ya dev arıtma tesisi

30 milyon Euro'luk tesis için geri sayım başladı
tesis,,arıtma tesisi

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) kapsamında Bandırma’ya yapılması Entegre Su Projesi’nde bir aşama daha geçildi. 
Ulusal ve Avrupa birliği mevzuatında yer alan proje hakkında, kamuoyunun bilgilendirmesi amacıyla, yapılması zorunlu olan bilgilendirme toplantısının ikincisi Bandırma’da Etimaden İşletmeleri Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü’nden, Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Dereyurt, Projeler Dairesi Başkanı Levent İbiş, Güney Marmara Şube Müdürü İbrahim Arkış ile diğer ilgili BASKİ personelinin hazır bulunduğu toplantıya, Çevre İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü bürokratları, mahalle muhtarları, çevre dernekleri temsilcileri, basın mensuplarının yanı sıra konuya ilgili vatandaşlar katıldı.
BASKİ Projeler Dairesi Başkanı Levent İbiş’in açış ve projenin bugüne dek gerçekleştirilen süreci ile ilgili bilgilendirme konuşmasından sonra, ÇED sürecini yürüten uzman İrem Özonat projenin teknik detaylarını kapsayan sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi. Yaklaşık iki saat süren toplantı, projenin planlandığı üzere, gecikme yaşanmadan 2018 yılı ortalarında temel atma, 2020 yılında işletmeye alınma törenlerinde bulunma dilek ve temennileri ile sonlandırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...