Tgrt Haber
21 Ocak 2017 16:13

4 ilçede PKK'ya ağır darbe

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Diyarbakır'ın Lice, Kulp, Hazro ve Silvan ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya ait 10 sığınak, 1 mağara ve 9 malzeme deposu, içinde bulunan malmezelerle birlikte imha edilirken, çok sayıda silah ve mühimmat ile 2 ton 944 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

4 ilçede PKK'ya ağır darbe
PKK,Diyarbakır,Silvan,Lice,Kulp,Hazro

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Lice, Kulp, Hazro ve Silvan ilçe kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgüte büyük darbe vuruldu. Operasyonda terör örgütüne ait 10 sığınak, 1 mağara ve 9 malzeme deposu, içinde bulunan malmezelerle birlikte imha edilirken, çok sayıda silah ve mühimmat ile 2 ton 944 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

4 ilçede PKK'ya ağır darbe

2 / 6    Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır ili Lice, Kulp, Silvan ve Hazro ilçeleri arasında kalan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla, 18 Ocak 2017 Çarşamba günü başlayan 'Bayrak-38 Şehit Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Muhammed Said Çelik Operasyonu'nun 21 Ocak 2017 Cumartesi gecesi başarıyla tamamlandığı belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...