Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2022 12:41 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 13:12

43 bin lira yatırıp tatil rezervasyonu yaptırdı! Otele gidince hayatının şokunu yaşadı

Belçika'da yaşayan F.E., internet üzerinden bulduğu bir tatil sitesinden Türkiye'deki otel için rezervasyon yaptırdı. Bunun için 42 bin 900 lira ödeyen F.E., rezervasyon yaptırdığı otele gidince adeta şoke oldu. Otelde rezervasyonunun olmadığını gören F.E. soluğu karakolda alarak kendisinin dolandıranlardan şikayetçi oldu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
43 bin lira yatırıp tatil rezervasyonu yaptırdı! Otele gidince hayatının şokunu yaşadı
otel,rezervasyon

Belçika’da ikamet eden F.E, Türkiye'deki bir otelde tatil yapmak üzere bir internet sitesinden rezervasyon yaptırdı. İlgili rezervasyon formunu doldurduktan sonra kendisini telefonla arayan ve banka hesap numarası veren kişiye F.E, 42 bin 900 lira gönderdi.

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

Para transferinin ardından Türkiye’ye gelerek otele giden F.E, otel görevlisine adına kayıtlı oda için başvurdu. Ancak otel görevlisinin kendi adına kayıtlı resmi bir rezervasyonun olmadığını sitenin sahte olduğunu söylemesinin ardından F.E, adeta şoke oldu. Olayın ardından soluğu Trabzon’daki Araklı ilçe Polis Amirliğinde alan F.E., kendisini dolandıran kişi yada kişilerden şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, olayla ilgili şüpheli kişi ya da kişilere yönelik çalışma başlatırken, yetkililer özellikle yaz mevsiminde bu yöndeki vakaların arttığına dikkat çekerek vatandaşların dikkatli olmaları istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...