Tgrt Haber
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 13:30

Son dakika! Bakan Fidan'dan Afrika mesajı: İşbirliğimiz giderek artıyor

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Afrika'daki durumu yakından takip ettiklerini belirterek, "Afrika'da görmek istemediğimiz sahneler yaşanıyor" dedi. Türkiye olarak son 20 yıldır, Afrika açılımını çok boyutlu olarak devam ettirildiğini aktaran Bakan Fidan "Türkiye'nin sömürü gibi bir amacı olmadığı görülüyor. İşbirliğimiz giderek artıyor" diye konuştu.
 - Görüntüler dehşete düşürdü!
07 Eylül 2023 - 13:25

Görüntüler dehşete düşürdü: Sağlık çalışanı defalarca bıçaklandı, ortalık kan gölüne döndü

Gaziantep'te bir sağlık personeli, aralarında husumet bulunan Ömer F. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Defalarca bıçak darbelerine maruz kalan sağlık personeli ağır yaralanırken, olay anına ilişkin görüntüler dehşete düşürdü.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 13:18

Türkiye'de ilk defa görüldü! 3 yıldır içmeden sarhoş oluyor... Uzmanlar uyardı: Her yerde görülebilir

Giresun'da bir kadın 3 yıldır, Tıpta 'Auto-Brewery Sendorumu' olarak bilinen hastalıkla adeta 'İçmeden sarhoş olmak' deyimini yaşıyor. Türkiye'de ilk defa görülen hastalığa karşı uzmanlar her yerde görülebileceğini söyleyerek, belirtileri için uyardı.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 12:30

Hediye çaydanlıkla 48 yıllık evinden oldu! 

On yıl önce evini sarı ilanlardan birinde satılığa çıkaran Mehmet Kaya isimli vatandaşın başına gelmeyen kalmadı. Evini almak isteyen dolandırıcılar Mehmet Kaya'ya hediye çaydanlık göndermek istedi. Sahte kargocunun uzattığı kağıdı imzalayan Kaya'nın başına gelmeyen kalmadı. 
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 12:05

MSB'den Deyrizor açıklaması: "PKK/YPG insanlığa büyük tehdit, haklılığımız kanıtlandı!"

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Deyrizor’da yaşananlar PKK/YPG konusunda ne kadar haklı olduğumuzun açık bir göstergesi. PKK/YPG ve uzantıları sadece ülkemize değil, hem bölge halkına hem de insanlığa büyük bir tehdit oluşturuyor" ifadeleri yer aldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
07 Eylül 2023 - 11:51

Yardım edeyim derken ölüme davetiye çıkardı! Motosikletlerin tehlikeli anları kamerada

Elazığ’da bir motosiklet sürücüsünün, başka bir sürücüye yaptığı yardım görenleri şaşırttı. Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşması, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 11:45

İçme suyunu sulamada kullanan yandı! Belediye uyardı: Ceza yağacak

Dünyada son yılların en sıcak ve kurak yaz mevsimi yaşanırken, su kaynaklarının azalması ve kuraklık tehlikesine karşı tedbirler artırılıyor. Bazı kentlerde su kullanımı zaman zaman kısıtlanırken, bir ilimizde de içme suyunun sulama işlemlerinde kullanılması yasaklandı. Belediyeden yapılan uyarıda, bahçe işlerinde içme suyu kullananların aboneliklerinin iptal edileceği ve yasal işlem başlatılacağı belirtildi.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 11:07

Nazlı Ece Akil’in ölüm sebebi belli oldu: Doğum günü detayı yürek burktu

Evinde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki Nazlı Ece Akil’in ölüm sebebi belli oldu. Bir hafta önce doğum gününü kutladığı öğrenilen Akil'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.
 - Meyve bıçağıyla kardeşinin boğazını kesti
07 Eylül 2023 - 10:53

İstanbul'da korkunç cinayet: Kardeşini meyve bıçağıyla katledip, intihar etti

İstanbul'da 64 yaşındaki bir adam, evine gelen 59 yaşındaki kız kardeşini meyve bıçağıyla boğazından 20 kez bıçaklayarak katletti. Vahşet sonrası yaşlı adam kendini 3. kattaki evinden kendini beton zemine bıraktı.
 - MİT'ten nokta operasyon
07 Eylül 2023 - 10:04

Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın finans sorumlusu etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin sözde finans sorumlusu Rojna kod adlı Zülfiye Binbir, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Suriye'de gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi. Örgütün para trafiğini yöneten teröristin yeşil kategoride arandığı ve bir kaymakam adayı ile bir askerin kaçırılması talimatını verdiği öğrenildi.
 - Tek yumrukla gelen ölüm
07 Eylül 2023 - 10:02

Tek yumrukla gelen ölüm kamerada: 19 yaşındaki gencin feci sonu

İstanbul'da iki kişi arasında çıkan kavga esnasında kafasına yumruk atılan genç, fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan genç tüm müdahalelere rağmen kutarılamadı.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 09:59

2 yıldır aranıyordu! Firari FETÖ'cü eski polis hücre evinde yakalandı

Emniyet güçlerinin yurt içi ve yurt dışında FETÖ’cülere yönelik başarılı operasyonları sürüyor. Adana'da FETÖ'den 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan eski polis memuru 2 yıllık firarın ardından saklandığı hücre evinde yapılan operasyonla yakalandı.
 - Memleketinden İstanbul'a taşındı
07 Eylül 2023 - 09:45

'İn misin cin misin' diye sordu hayatının şokunu yaşadı! Memleketinden İstanbul'a taşındı 

Ordu'da yaşayan Ayşegül A. (26), isimli genç kızın telefonuna gelen mesajla hayatı karardı. Instagram'da tanımadığı bir kişiden aldığı mesaja "Kimle, benimle mi tanışacaksın? İn misin, cin misin?" diye soran geç kız hayatının şokunu yaşadı. Memleketi Ordu'dan İstanbul'a taşınmak zorunda kalan genç kız doktordan psikolojik destek almak zorunda kaldı. 
 - FETÖ'ye üst düzey darbe
07 Eylül 2023 - 09:38

Üst düzey FETÖ yöneticisi eski emniyet müdürü Mersin'de yakalandı

FETÖ’ye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bylock kullanıcısı, Bank Asya’da hesabı bulunan, FETÖ’nün toplantılarına katılan ve üst düzey yöneticisi olan eski emniyet müdürü N.Y. Mersin'de yakalandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
07 Eylül 2023 - 09:10

Ağır hasarlı bina tuzla buz oldu

Kahramanmaraş depremlerinin en fazla hasar verdiği illerden biri olan Hatay'da iki ağır hasarlı bina tuzla buz oldu.
 - Zehir tacirlerine geçit yok!
07 Eylül 2023 - 09:06

4 ilde dev uyuşturucu operasyonu: 14 zehir taciri yakalandı

İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl’de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir taciri yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nefes kesen operasyonların videosunu paylaşarak, “Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve milletimizi zehirlemeye kalkan o uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız.” dedi.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 09:00

Silahlı çetenin atmayı unuttuğu el bombası araçta patladı! O anlar kamerada

Ekvador'da bir evdeki doğum günü partisine silahlı saldırıda bulunan 6 kişiden 4'ü kaçmaya çalıştıkları araçta unuttukları el bombasının patlaması sonucu öldü. 2 saldırgan ise ağır yaralandı.
 - En güvenli 21 şehir!
07 Eylül 2023 - 09:00

En güvenli 21 şehir! Depremden en az etkilenecek iller belli oldu 

Son günlerde Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen küçük çaplı depremler yeniden deprem gerçeğini hatırlattı. Yurdun büyük bir bölümünü saran fay hattı birçok şehri tehdit ederken depremin en az etkileyeceği iller ise belli oldu. Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem açısından en az riskli şehirleri tek tek saydı. İşte o liste... 
 - Gökyüzünde 'deport yolcu' krizi
07 Eylül 2023 - 08:58

THY uçağında 'deport yolcu' krizi: Pilot acil iniş istedi

Douala seferini yapan THY uçağında 'deport yolcu' krizi yaşandı. Türkiye’den deport edilen yolcu uçakta olay çıkarınca, pilot güvenlik sebebiyle Malta Havalimanı’na iniş yaptı.
Gündem - Gündem
07 Eylül 2023 - 07:54

Düğünü basıp damadı vurmuştu! Saldırganın ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da sevdiği kadının düğününü  basarak damada kurşun yağdıran Selahattin Aktaş tutuklandı. Çiftin en mutlu günlerini kana bulayan magandanın ifadesi de ortaya çıktı. İşte detaylar...