Tgrt Haber
03 Nisan 2014 20:42

5 çocuk annesini öldürüp bileziklerini aldılar

Adapazarı'nda 4 kızıyla birlikte yaşayan 5 çocuk annesi 48 yaşındaki Şükran Sarıaydın, kimliği belirsiz kişiler tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü.

5 çocuk annesini öldürüp bileziklerini aldılar
adapazarı, Şükran Sarıaydın, cumhuriyet savcısı, istanbul adli tıp kurumu, bilezikler, cep telefonu, Polisiye vakalar haberleri, Polisiye vakalar,

Cesedi eve gelen kızı tarafından bulunan kadının kolundaki bileziklerinin de alındığı anlaşıldı. Adapazarı Maltepe Mahallesi 47'nci sokakta oturan 5 çocuk annesi Şükran Sarıaydın'ın kızı Sevim, bugün saat 15.00 sıralarında yaşadıkları iki katlı eve gelerek kapı zilini çaldı. Ancak açılmayınca içeriye arka pencereden girdiğinde annesini salonda kanlar içerisinde buldu. Olayın polise bildirilmesi üzerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede Şükran Sarıaydın'ın ölmüş olduğunu belirledi. Eve gelen diğer kızlarının da ifadelerine göre kolundaki bilezikler ve cep telefonunun da alındığı anlaşılan talihsiz kadının vücudunda da 10 civarında bıçak darbesi olduğu tesbit edildi. Eşinden ayrıldıktan sonra 4 kızıyla birlikte yaşadığı belirlenen Şükran Sarıaydın'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın ön otopsisi sonrasında ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada Şükran Sarıaydın'ın iki kızı ise bilgilerine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...