Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2015 16:25

5 gündür kayıp çiftçinin kuyuda cesedi bulundu

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, beş gündür kayıp olarak aranan 55 yaşındaki Recep Karataş'ın cesedi dokuz metre derinliğinde içinde yedi metre su bulunan kuyuda bulundu.

5 gündür kayıp çiftçinin kuyuda cesedi bulundu
aydın,recep karataş,ceset,

Büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen Kasar Köyü'nde çiftçilik yapan, evli ve bir çocuk babası Recep Karataş, geçen pazar günü sabah saatlerinde zeytinliğine gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Akşam evine dönmeyen Karataş'ın cep telefonuna da ulaşamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Başlatılan arama çalışmalarına rağmen Karataş'a ulaşılamadı. 
Kasar Mahallesi'nde ve yol kenarında bulunan su kuyusunun yakınından geçen 65 yaşındaki Mustafa Görgülü, bugün 13.00 sıralarında içi su dolu olan kuyunun yanındaki bir ağaca asılı bir ceket fark etti. Kuyuda birinin olma ihtimalinden şüphelenen Görgülü, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine mahalleye gelen jandarma, demir çubukla kontrol ettiği kuyuda bir ceset olduğunu fark etti. İtfaiye ve AFAD ekiplerinden destek istendi. Gerekli önlemleri alan bir AFAD görevlisinin iple sarkıtıldığı kuyudan cesedi çıkardı. Ölen kişinin beş gündür kayıp olan Recep Karataş olduğu anlaşıldı. Herhangi bir sorunu bulunmayan Karataş'ın kuyuya düştüğünün sanıldığı belirtildi. Recep Karataş'ın cesedi Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, otopsi yapılacağı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...