Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2018 15:40

5. kattan düşen çocuğu taksiciler kurtardı

Rusya’ya bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti’nde 5. kattan düşen kız çocuğu taksiciler tarafından kurtarıldı.

5. kattan düşen çocuğu taksiciler kurtardı
rusya,,mahaçkale,,dağıstan,

Dağıstan’ın başkenti Mahaçkale’de yaşanan olayda bir kadın çocuğunu eve bırakıp markete alışveriş yapmaya gitti. Bu sırada açık pencereye yönelen 3 yaşındaki kız çocuğu açık pencerenin önünde oynamaya başladı. Çocuğu görüp apartmanın altında bekleyen 2 taksici çocuğun düşmek üzere olduğunu fark etti. Apartmanın altında çocuğu gözleyen taksiciler çocuğun dengesini kaybetmesiyle kollarını açarak kurtarmaya çalıştı. 

TAKSİCİLERİN KUCAĞINDAN DÜŞTÜ HAFİF YARALANDI 
17 kilogram ağırlığında olan 3 yaşındaki kız çocuğu 5. kattan aşağıya düşünce taksiciler kollarını açarak engel olmaya çalıştı. Taksici Tagir Magomedov ve arkadaşı çocuğu kucağından düşürdü. Yere düşen çocuk olayda hafif yaralandı. Taksicilerin düşme şiddetini yavaşlattığı için çocuğun ölümden döndüğü belirtildi. Taksiciler tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu her ihtimale karşı sadece müşahede altında tutulduğu öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...