Tgrt Haber
18 Mart 2018 17:14

56 şehirde zafer konvoyları

Türkiye'nin 56 ilinde yaklaşık olarak 30 bin aracın katıldığı konvoylarda Mehmetçik'in Afrin zaferi kutlandı, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

56 şehirde zafer konvoyları
afrin,,konvoy,

Türkiye Zeytin Dalı Platformu tarafından, Zeytin Dalı Harekatını yürüten ve bugün itibariyle Afrin merkezi ele geçiren Mehmetçik ve şehitlerimiz için araç konvoyu oluşturuldu. Bağcılar Kirazlı Meydanı'nda toplanan platform üyeleri ve Türkiye Zeytin Dalı Platformu Başkanı Uğur Avni Başarır, açıklamada bulundu. Basın açıklamasının ardından Zaytin Dalı Platformu tarafından şehitlerimizin ruhuna lokma dağıtıldı. Sonrasında ise araçlarına binen platform üyeleri, Bağcılar sokaklarında şehitlerimiz için konvoy oluşturdu. Türkiye'nin 56 ilinde yaklaşık olarak 30 bin aracın katıldığı konvoylarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

"AFRİN ARTIK ELİMİZE GEÇMİŞTİR"
Konvoy öncesi basın açıklaması yapan Türkiye Zeytin Dalı Platformu Başkanı Uğur Avni Başarır, "Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde, Türkiye'mizin 56 ilinde, şehitlerimizi anmak maksadıyla 56 ilde 30 katılımcı ile araç konvoyu düzenlemenin ve Türkiye'yi Türk bayraklarıyla donatmanın büyük onurunu yaşıyoruz. 20 Ocak'ta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan, ülkemizin ve bölgemizin güvenliğini ve barışı getireceğine inandığımız Zeytin Dalı Harekatı, bölgede, Afrin'de büyük bir kararlılık ve büyük bir başarıyla sürmüştür. Afrin artık elimize geçmiştir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...