Tgrt Haber
08 May 2018 14:11

6 yaşındaki Beyza'nın yürek parçalayan dramı!

Batman'da yaşayan, serebral palsi rahatsızlığı olan ve vücudunda yaralar çıkan 6 yaşındaki Beyza Nur Işık, tedavisi için destek bekliyor.

6 yaşındaki Beyza'nın yürek parçalayan dramı!
fahriye,hastalık,yardım,serebral palsi

Henüz 8 aylıkken oturmakta güçlük çektiği annesi Fahriye Işık tarafından fark edilerek Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine  götürülen Işık, Diyarbakır'a sevk edildi. Burada yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra Antalya'ya götürülen Beyza  Nur Işık'a serebral palsi teşhisi konuldu. Bir yıl devam eden tedavi sürecinde el parmakları ve ayaklarında  yaralar çıkan Işık, nöroloji bölümüne sevk edildi. Buradaki tahlillerin ardından Ankara'ya sevki yapılan Beyza Nur  Işık'ın rahatsızlığına teşhis konulamadı. Yaraların artması üzerine ailesi tarafından Batman Bölge Devlet  Hastanesine götürülen kız çocuğu, bu kez de Elazığ'a sevk edildi. Geçen 4 yıl boyunca hastane hastane gezen Işık'ın tek isteği, rahatsızlığının teşhis edilerek tedavisine başlanması. Çocukluğu acılar içinde geçen Beyza Nur Işık, tedavi ile sağlığına  kavuşarak okula gitmeyi özlemle bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...