Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2015 05:33

7 bakanlığa yeni atamalar yapıldı

7 bakanlığa ait atama kararları Resmi Gazete'ye yayımlandı.

7 bakanlığa yeni atamalar yapıldı
atama, bakanlık,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'ye yayımlandı.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı, Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdurrahman Yılmaz getirildi.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Mehmet Çiçek, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Osman Ulukaya, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Osman Arısal atandı.

Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına, Süleyman Aslan, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına Şevket Tekin, Mardin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Ali Elçin, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Ali Recep Nazlı tayin edildi.

Müfettiş Yardımcısı Sıtkı Serhat Yıldırım, Müfettişliğe, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Servet Olpak, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına, Çetin Arslan, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı 1. Hukuk Müşavirliğine, Hande Çetinbaş Bülbül, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına, Ayşegül Öztaş Yılmaz, Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Sabri Tari getirildi.

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan ile Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sedat Sert ise başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Nuri Karakaş getirildi.

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğüne, Ahmet Alagöz, Giresun Milli Eğitim Müdürlüğüne, Necati Akkurt, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Cengiz Mete atandı.

Bakanlık Müşavirliğine Muhammed Ali Yumakoğulları, Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne, Mehmet Sedat Ecevit, Diyarbakır 10. Bölge Müdürlüğüne, Edirne 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, bu suretle boşalacak Edirne 11. Bölge Müdürlüğüne Adil Sabancı, Adana Orman Bölge Müdürlüğüne İsmet Erol tayin edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...