Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2016 17:00

8 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında 8 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

8 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
akaryakıt, kaçakçılık,

Van Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, akaryakıt kaçakçılığı ve ticareti yapan veya nakleden şahıs-şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 24 Nisan 2016 günü ilimiz Çaldıran ilçesinde müdürlüğümüz görevlilerince akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, kontrol noktasında durdurulan iki aracın fazladan bulunan yakıt depolarında 5 bin 100 litre, kasalarında bulunan 3 adet bin litrelik su depolarında ise 3 bin litre olmak üzere toplamda 8 bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı S.K.M (akaryakıt kaçakçılığı) suçundan yasal işlem yapılmış olup, şahıslardan M.A.Ç. ve F.Ö. serbest bırakılırken T.A. ve F.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...