Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2014 14:52

8 yaşındaki arkadaşını tüfekle öldürdü!

Korkunç olay Antalya'da meydana geldi 8 yaşındaki çocuk balkonda oynadığı 10 yaşındaki arkadaşı tarafından yanlışlıkla av tüfeği ile öldürüldü.

8 yaşındaki arkadaşını tüfekle öldürdü!
haber Antalya, cinayet, Ömer Erkan Boz,

Sonrasında yaşananlar ise akıllara durgunluk verecek cinsten işte o haberin detayları...Antalya'da 8 yaşındaki bir çocuğun, 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurulduktan sonra ikinci kattan atılarak öldürüldüğü öne sürüldü.Konyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'nde ailesiyle oturan ve dün saat 15.30'dan sonra haber alınamayan 8 yaşındaki Ö.E.B.'nin cesedi akşam saatlerinde yakınları tarafından bir portakal bahçesinde çalılıkların arasında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, E.B.'nin kafasından av tüfeğiyle vurulduğunu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit etti. Portakal bahçesinin sahibi T.N.'nin evinin çevresinde ve merdivenlerinde kan izleri bulan jandarma ekipleri, evde yaşayan kişilerini ifadesini aldı. Jandarma ekipleri, ifadeler sonucunda T.N.'nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N.'nin, babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda beraber oynadıkları Ö.E.B.'yi öldürdüğü, ardından paniğe kapılarak düştüğünün zannedilmesi için ikinci kattan attığını, buradan da sürüklenerek portakal bahçesine bırakıldığını belirledi. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...