Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2015 11:40

8 yaşındaki çocuğa uyuşturucu sattırdılar

İzmir'de 8 yaşındaki kız çocuğunu kurye olarak kullanan ve zorla uyuşturucu sattıran 2 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

8 yaşındaki çocuğa uyuşturucu sattırdılar
izmir, uyuşturucu,

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak ilçesi Kuruçay Mahallesi'nde küçük bir kız çocuğuna uyuşturucu madde satışı yaptırıldığı ve kurye olarak kullandığı bilgisi üzerine metruk bir eve baskın düzenledi. Polis, 8 yaşındaki bir kız çocuğu ile birlikte Y.G ve S.G. isimli şahısları yakaladı. Ekipler, operasyon sırasında 8 yaşındaki küçük kızın boynunda asılı bulunan bayan çantasında çok sayıda esrar ve ectasy hap buldu. Satışın yapıldığı binada yapılan aramalarda ise yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Uyuşturucu madde satışı yaptırılan ve suça sürüklenen kız çocuğunun anne ve babasının vefat ettiği ve amcası T.O. ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Uyuşturucu tacirlerinin yakalanmalarını güçleştirmek ve polisi yanıltmak maksadıyla bu yönteme başvurdukları belirtildi.
Emniyete götürülen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.G. mahkeme tarafından tutuklanırken, S.G. ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili 3 kişinin de arandığı bildirilirken, suça sürüklenen kız çocuğu ise devlet korumasına alınarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...