Tgrt Haber
09 Ekim 2018 19:51

9 okul müdürü gözaltına alındı

Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)kapsamında aktif görevde bulunan 9 okul müdürü gözaltına alındı.

9 okul müdürü gözaltına alındı
okul müdürü,,gözaltı,

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın  yürüttüğü soruşturma kapsamında, il merkezi ve ilçelerde FETÖ/PDY ile  bağlantıları bulunduğu iddia edilen kamu görevlilerine yönelik çalışma başlattı.

Daha önce yargılanan örgüt üyelerinin ifadeleri doğrultusunda  çalışmaları genişleten ekipler, kent merkezinde ve ilçelerde farklı adreslere eş  zamanlı operasyon düzenledi.
 
İlkokul, ortaokul ve liselerde müdür olarak görev yapan 9 kişi  gözaltına alındı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık  kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...