Tgrt Haber
24 Mart 2014 19:47

90'lık dedenin Erdoğan sevgisi

90 yaşındaki Eraslan, Erdoğan'a sevgisini, bir sosyal paylaşım sitesine yüklenen görüntülerde anlatıyor.

90'lık dedenin Erdoğan sevgisi
90'lık dedenin Erdoğan sevgisi, dedenin erdoğan sevgisi,mahmut zeki eraslan

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan, gözleri görmeyen 90 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini, bir sosyal paylaşım sitesine yüklenen görüntülerde anlatıyor. İlçenin Konakbaşı Mahallesi'nde ikamet eden ve gözleri görmeyen 90 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan'ın yakınları, Başbakan Erdoğan'a sevgisini anlatan Eraslan'ın konuşmasını görüntüleyerek bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.
Bu videoyu izleyen Başbakan Erdoğan da Eraslan'ı dün gece telefonla arayarak kendisiyle sohbet etti. Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde de bu konudan söz etti. 90 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye adına Başbakanımız Erdoğan ve eşi Emine Hanım beni aradılar, halimi hatırımı sordular, onlara minnettarım, sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.
Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teşekkür ettiğini kaydeden Eraslan, şöyle konuştu: "Görüntüleri izleyen Başbakanımız beni aradılar, ben de onlara elimden geldiği kadar bir şeyler anlatmaya çalıştım. Allah Başbakanımızı, hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. Onu ben çok seviyorum. Onun tarifini yapmaya benim gücüm yetmez. Allah onu Türkiye'ye bağışlasın. Ben onu eskiden beri seviyorum ve sevgim devam ediyor. Allah ona zeval vermesin.
Başbakanımız beni aradı, 'buyurun Başbakanım' dedim. 'Selamünaleyküm, aleykümselam' dedim. 'Sayın Başbakanım, büyük lider, büyük kumandan, sizleri Allah'a emanet ediyorum' dedim. 'Allah yardımcınız olsun ve sizleri muzaffer kılsın' dedim. 'Sağol, sağol' dedi bana. Nerede oturduğumu sordu, ben de Fatsa ilçesinde oturduğumu kendisine söyledim. Daha sonra telefonu eşim Hayriye Eraslan'a verdim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...