Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2019 17:34

İHA muhabiri olmak ister misiniz?

Çevrenizde gelişen olayları siz çekin biz yayınlayalım. Cep telefonunuza indireceğiniz İHA muhabir uygulaması ile çektiğiniz görüntüleri dünyaya servis ediyoruz. Programı çalıştırın telefonu sola yatırın ve kaliteli çekime başlayın. Kayıt tuşu kaydı başlatır ve durdurur. Kayıt durduğu andan itibaren görüntü İhlas Haber Ajansı'na gönderilir. Sadece ben değil dünya görsün diyorsanız çekin gönderin... Haber paylaşınca güzel!

İHA muhabiri olmak ister misiniz?
iha,iha muhabiri,muhabir,android

SİZ DE MUHABİR OLABİLİRSİNİZ!

İHA Muhabir Uygulaması, cep telefonunuz ile çektiğiniz görüntülerin İHA Haber Merkezine gönderilmesini sağlayan mobil uygulamadır. İHA Muhabir Uygulamsı ile akıllı telefonlarınızı habercilikte kullanabileceksiniz.

İndirin

App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak ile öncellikle İHA Muhabir'e kaydolunmaktadır. Kayıt bilgilerinin girişinden sonra onay için doğrulama mesajı telefonunuza gönderilecektir. Gönderilen link ile kullanım şartları onay sayfasınaulaşabileceksiniz. Programın telefonunuzada çalışabilmesi için kamera, mikrofon ve konum özelliğininkullanımına izin vermeniz gerekmektedir. Onayınıza sitinaden muhabirliğiniz İHA'da aktif hale gelecektir.

Tebrikler artık İHA muhabirisiniz

App Store'dan programı indirmek için tıklayın

Google Play'den indirebileceğiniz android uygulaması yakında yayında olacak...

Gönderin!

İHA'ya görüntü göndermek için uygulamayı açarak kayıt tuşuna dokunmanız yeterlidir. Çektiğiniz görüntüler anlık olarak İHA Haber Merkezine düşecektir. Haberler servis edilmeden resmi kaynaklardan teyit edilecektir. İHA Muhabir uygulamasında telefonun kamerasının çalışması için telefonu yatay olarak tutmanız gerekmektedir.

Son dakika görüntülerinde kaydedilen sıcak anların görüntülerini, 30 saniyelik parçalar halinde kayda girip çıkarak transferi otomatik başlatabilirsiniz. Böylelikle görüntüler haber merkezine daha hızlı ulaşacaktır.

Görüntü kaydı sırasında gerekmedikçe konuşulmaması tavsiye edilmektedir. (Ortam sesi öncelikle gerekmektedir) Olayı gören kişilerle kısa bir röportajda konunun anlaşılması bakımından önemlidir. HAber ve görüntülerle alakalı olarak. 0506 889 88 91 ve İHA Merkez 0212 454 29 33 numaralı telefonlar ile irtibata geçebilirsiniz.

Uygulama, kaydedilen görüntüleri otomatik olara en uygun sıkıştırma ile göndermektedir. Çektiğiniz görüntüler 24 saat sonra film rulonuza gelecektir.

Güzel haberler haftanın haberi ve ayın haberi kategorilerinde mükafatlandırılacaktır.

Görüntülerin servis edilip edilmemesine İHA Yayın Kurulu karar verecektir. Gayriahlaki ve kanuni sınırlamalrın altındaki görüntüler servis edilmez.

Seyredin!

Uygulama ile gönderdiğiniz görüntüler, İHA Yayın Kurulunun onayı sonrası İHA abonesi olan bütün basın kuruluşlarınaservis edilecektir. Böylelikle çekmiş olduğunuz görüntüleri televizyon kanallarında ve web sitelerinde keyifle seyredebileceksiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...