Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2018 16:40

İşte o saldırgan polisin fotoğrafı ve saldırının nedeni

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis memuru tarafından şehit edildi. Rize Valisi Kemal Çeper, olayın ayrıntılarını anlattı. İşte saldırganın fotoğrafı ve saldırının nedeni?

İşte o saldırgan polisin fotoğrafı ve saldırının nedeni
rize,altuğ verdi,saldırı,şehit,polis

Rize Valisi Kemal Çeper, saldırının ardından basın açıklaması yaptı. Vali Çeper, saldırganın Rize'de Derepazarı ilçesinde görevli bir polis memuru olduğunu belirtti.

Vali Çeper açıklamalarının devamında şöyle konuştu. Olayı gerçekleştiren de Derepazarı ilçesinde görevli trafik polisi. Bugün emniyetin görüş günü, Altuğ müdürümüz, onunla da görüşüyor. Bunlar görüşmeye girerken gerekli tedbirler alınmakla birlikte, görüşmeden sonra dışarı çıkıyor. Emniyet Müdürü'yle görüşmeden sonra polis memuru silahını aldıktan sonra makama geri dönüyor. Hiçbir şey demeden Altuğ Müdürümüz ve içeriye giren polis arkadaşımızı yaralıyor. Müdürümüz  hastaneye geldiğinde durumu ağırdı." 

SALDIRINININ NEDENİ
Vali Çeper; "Bilgiler henüz çok taze yanlış bir şey söylememek lazım. İlk söylenen bu arkadaşımız burada bir üniversite kazanmış ve merkeze gelmek istemiş. Gelmesi uygun görülmemiş. İstediği sonucu alamadı. Ben o şahsa polis memuru diyemiyorum. O hain, bu sıkıntısının dışında sessiz sakin birisi. Yaptığının cezasını çekecek."

SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Rize Emniyet Müdürü'nü şehit eden polis memurunun, Trafik Şube’de görev yapan İ.H.Ş. olduğu belirtildi.

İşte o saldırgan polisin fotoğrafı ve saldırının nedeni

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...