Tgrt Haber
07 Ağustos 2019 17:38

ABD'den Suriye'de kurulacak güvenli bölge için ilk açıklama

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri ve ABD askeri heyetinin Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmaya yönelik görüşmeler tamamlandı. Önemli görüşme sonrası ABD cephesinden güvenli bölge ilişkin bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Kurulumu, tesisi, yönetimi birlikte yapılacak." ifadelerine yer verildi.

ABD'den Suriye'de kurulacak güvenli bölge için ilk açıklama
abd,,türkiye,,suriye,,güvenli bölge,

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileriyle ABD'li yetkililerinin Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge tesisine yönelik görüşmeleri tamamlandı. 

Görüşmede güvenli bölge tesisinin ABD ile birlikte koordine ve yönetimi için Türkiye'de Müşterek Harekat Merkezinin en kısa zamanda kurulmasında mutabık kalındığı bildirildi.

ABD'DEN İLK AÇIKLAMA
Kritik görüşme sonrası ABD'den de bir açıklama geldi. ABD'den güvenli bölge için yapılan açıklamada, "Kurulumu, tesisi, yönetimi birlikte yapılacak." ifadelerine yer verildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...