Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2020 20:53

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield: MSB ile güçlü ve kalıcı ilişkilerimize değer veriyoruz

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield, "Milli Savunma Bakanlığı ile birlikte güçlü ve kalıcı olan ilişkilerimize değer veriyoruz." ifadesini kullandı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield: MSB ile güçlü ve kalıcı ilişkilerimize değer veriyoruz
David Satterfield,,abd,,türkiye,,msb,

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'in Adana'daki İncirlik Üssü'nde 39. Hava Üssü Kanat ve 10. Tanker Üs Komutanlarıyla, NATO'nun güney kanadındaki misyonunu ele aldığı kaydedildi.

 

Paylaşımda, Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabı da etiketlenerek, "BE Satterfield İncirlik Hava Üssü'nde: @tcsavunma'yla birlikte güçlü ve kalıcı olan ilişkilerimize değer veriyoruz. Burada bulunuşumuz, güvenliği ve istikrarı, ülkelerimizin, bölgemizin ve İttifak’ın yararına geliştirmek için beraber çalışma taahhüdümüzün bir göstergesi." mesajına yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...