Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2018 16:25

ABD'nin iddiasını çökerten uydu görüntüsü

Türkiye'nin tüm uyarı ve itirazlarına rağmen terör örgütü DEAŞ’la mücadele bahanesiyle Suriye'nin kuzeyinde PKK’nın uzantısı YPG terör örgütünü destekleyen ABD'nin iddiasını çürüten bir uydu görüntüsü ortaya çıktı. Afrin’e bağlı Bülbül beldesine yakın bir konumda terör örgütü yöneticisi Abdullah Öcalan’ın uydu görüntüsü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre oldu. Yeni Şafak'ın haberi ardından dağda yer alan PKK elebaşının posteri imha edildi.

ABD'nin iddiasını çökerten uydu görüntüsü
abdullah öcalan posteri

merika birleşik Devletleri’nin YPG’nin terör örgütü olmadığı, PKK ile organik bağının bulunmadığı iddiası uydu görüntüsü ile çürüdü. ABD’nin Türkiye’nin uyarılarına rağmen desteklediği YPG’nin PKK ile bağlantısı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın uydu görüntüsü ile bir kez daha ortaya çıktı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre olan görüntü Afrin’e bağlı Bülbül beldesinin yakınlarında yer alıyor. Uygulamaya girildiğinde coğrafi sekmesinde uygun koordinatlar girilince terör örgütü yöneticisinin görüntüsü açıkça ortaya çıkıyor.

ABD'nin iddiasını çökerten uydu görüntüsü

Poster imha edildi

Teröristlerin Kilis'e roket attığı Darmık Dağı, bugün saatlerce savaş uçakları tarafından vuruldu. yenişafak.com'un haberi ardından televizyonları tarafından canlı yayınla ekrana getirilen bombardıman sırasında, dağda yer alan PKK elebaşının posteri imha edildi.

ABD'nin iddiasını çökerten uydu görüntüsü

Görüntünün konumu belli

Uygulamada enlem alanında 36.78020246, boylam alnına ise 36.81205809 değerleri girildiğinde PKK/YPG yöneticisi Öcalan’ın görüntüsü ortaya çıkıyor. Terör örgütünden temizlenen alanlarda bulunan tünellerde teröristlere ait Türkçe ve Kürtçe yazılmış günlükler, çok sayıda siyasi doküman ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a ait fotoğraflar bulundu.

ABD'nin iddiasını çökerten uydu görüntüsü

TSK ve ÖSO bölgeye yaklaştı

Zeytin Dalı Harekatı ile kurtarılan bölgeye yakın bir konumda olan yerinde kısa zamanda terör örgütü PKK/YPG’den temizlenmesi bekleniyor. TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü ele geçirdi. Sabah saatlerinde Raco ve Bülbül bölgelerinde başlatılan kara operasyonlarında 2 köy ve 3 stratejik tepe ele geçirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...