Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2021 13:38

ABD'nin ünlü avukatı kendisi için kiralık katil tuttu!

ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki ünlü avukat, kendisi için kiralık katil tuttu, vuruldu fakat ölmedi. İlginç olayda 10 milyon dolar detayı dikkat çekti.

ABD'nin ünlü avukatı kendisi için kiralık katil tuttu!
abd,cinayet,avukat

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan ilginç olay uzun süre konuşuldu. 3 ay önce oğlunun ve karısının cansız bedenlerini bulan ABD'nin ünlü avukatı, hayatta olan bir başka oğlunun 10 milyon dolarlık hayat sigortası parasını alması için kendisine kiralık katil tuttu.

Polis, kiralık katil Curtis Edward Smith'in, 4 Eylül tarihinde avukat Alex Murdaugh'u Hampton County'deki ıssız bir otoyolda vurduğunu duyurdu. 61 yaşındaki tetikçi Smith, intihara yardım, darp ve ateşli silah bulundurma, sigorta dolandırıcılığı, uyuşturucu dağıtımı ve bulundurmakla suçlandı.

KURŞUN KAFASINI SIYIRDI

Polisler, tetikçi Smith'in avukat Murdaugh'a bir el ateş ettiğini ancak kurşunun avukatın kafasını sıyırdığını açıkladı. Olayın ardından avukat, birkaç gün hastanede kaldı ve suçlanmadı. Fakat Smith'e yönelik suçlama belgelerinde ''eş sanık'' olarak tanımlanıyor. Yetkililer ise avukatın kendi ölümünü planladığını kabul ettiğini söyledi.

Avukat, olaydan birkaç gün sonra uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyona girdiğini duyurmu, ailesinden ve meslektaşlarından özür dilemişti. Avukat açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eşimin ve oğlumun öldürülmesi hayatımda inanılmaz zor bir döneme neden oldu. Gerçekten pişman olduğum birçok karar verdim.''

ABD'nin ünlü avukatı kendisi için kiralık katil tuttu!

EŞİ VE OĞLUNUN ÖLÜMÜ ÇÖZÜLEMEDİ

Öte yandan, avukatın 52 yaşındaki eşi Maggie Murdaugh ve 22 yaşındaki oğlu Paul Murdaugh'un 7 Haziran'da öldürülmesi olayı hala çözülemedi. Murdaugh, karısının ve oğlunun cesetlerini Colleton County'deki evlerinde buldu. İkisi de defalarca vurulmuştu.

Yaşanan bu olayların ardından eşinin ve oğlunun öldürülmesi, avukatın vurulmasıyla 2019'daki tekne kazasını ve Temmuz 2015'teki soruşturmayı engellemeye çalışıp çalışmadığı araştırılıyor.

OĞLU CİNAYETLE YARGILANIYORDU

Avukatın oğlu üniversite öğrencisi Paul Murdaugh, öldürüldüğü dönemde sarhoş bir şekilde bir tekneye çarpıp Mallory Beach adlı birisini öldürmekten yargılanıyordu. Cinayetler ayrıca, Murdaugh'un evinden 15 kilometre uzakta bir yolda cesedi bulunan 19 yaşındaki Stephen Smith'in 2015’teki ölümüyle ilgili de tekrar soruşturma açılmasına yol açtı. 

Murdaugh'un babası, büyükbabası ve büyük büyükbabası, 80 yıldan fazla bir süre bölgede avukatlık yaptı ve diğer aile üyeleri, bölgedeki önde gelen sivil avukatlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...