Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2015 20:30

Abdullah Gül, 'Gülen görüşmesini sonradan öğrendim'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanı olduğu dönemde, 2013 yılında Fethullah Gülen ile görüşmesini sonradan öğrendiğini söyledi.

Abdullah Gül, 'Gülen görüşmesini sonradan öğrendim'
abdullah gül, gülen, davutoğlu,

Azerbaycan'da düzenlenen 3. Küresel Açık Toplumlar Forumu'na katılan Abdullah Gül, Türkiye'ye döndü.

Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, “Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir açıklaması oldu. 2013 senesinde Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğini ve bu konuda da sizin izniniz ve görüşünüzün alındığını söyledi. Buna ilişkin neler söyleyebilirsiniz sorusu üzerine, “Benimle ilgili kısmında bir yanlışlık var. Ben sonradan öğrenmiştim" yanıtını verdi.

Azerbaycan gezisi hakkında da bilgi veren Abdullah Gül, “Bakü'de bir uluslararası konferansta konuşma yaptım. Ayrıca Azerbaycan Diplomasi Akademisi'nde de yine bir konuşma yapıp, orada bir fahri doktora verdiler. Ayrıca bazı temaslarda bulundum dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...