Tgrt Haber
21 Ağustos 2015 22:54

Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül evleniyor

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, yarın akşam İstanbul'da Ayşe Zehra Karadere'yle evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu yapacak. Nikaha yaklaşık 1500 kişi davet edildi.

Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül evleniyor
abdullah gül, düğün

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, cumartesi dünya evine girecek. Ahmet Münir Gül, Hacettepe Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Ayşe Zehra Karadere'yle evlenecek.

Gül ve Karadere çifti için İstanbul'da sade bir nikah töreni düzenlenecek. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev yapacak. Çok sayıda siyasi bu törende bir araya gelecek. Yaklaşık 1500 kişinin davetli olduğu nikah törenin ardından kuran okunacak ve yemek verilecek.

Gül Ailesi, nikaha çiçek gönderilmesi yerine Abdullah Gül Üniversitesi'ne ağaç dikilmesini istedi. Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere, Ankara’da öğrencilik yıllarında tanıştı. Çift geçen mart ayında nişanlandı. Gelinin babası aslen Kayserili olan ve Bursa’da tekstil işi ile uğraşan Abdullah Karadere.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...