Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 00:10 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 00:39

Son dakika! Acı haberi MSB duyurdu: Piyade Uzman Çavuş Halil Koç şehit oldu

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda, 3 Ağustos'ta el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit oldu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Acı haberi MSB duyurdu: Piyade Uzman Çavuş Halil Koç şehit oldu
MSB,şehit,Halil Koç

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Bölgede 3 Ağustos’ta el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve Ankara'daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 36 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

BAKANLIK DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1556748069798117376

Evli ve 2 çocuk babası olan şehidimizin yarın memleketi Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi.

BAŞKAN GÜRKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Pençe Kilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

https://twitter.com/selahattingrkn/status/1556732801684316160

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...