Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2017 00:20

Acılarını unutup birbirlerine girdiler

Adıyaman’da, bilinmeyen nedenlerle pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalarla ağır yaralanan bir kişinin yakınları hastane bahçesinde sopalarla bir birine girdi.

Acılarını unutup birbirlerine girdiler
adıyaman

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramının 3. gününde Kömür Beldesine bağlı Bahçe köyünde ikamet eden Hüseyin Sönmez, kaldığı evde yakınları tarafından yaralı halde bulundu. Yaralı halde bulunan Sönmez, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Sönmez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Sönmez, ameliyata alındı. Hastanede yaşam savaşı veren Sönmez’in yakınları arasında hastane bahçesinde bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede sopalı kavgaya dönüştü. Tekme, yumruk ve sopaların havada uçuştuğu kavgaya, hastane bahçesinde bulunan jandarma ekipleri müdahale etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı erken müdahale sayesinde kavgada ölen ya da yaralanan olmadı. Kavga sonrası hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Öte yandan, kaldığı evde yaralı halde bulunan Hüseyin Sönmez’in bir pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalar sonucunda karın bölgesinden yaralandığı öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...