Tgrt Haber
03 Aralık 2021 11:05

Bozcaada ve Gökçeada seferleri lodos sebebiyle iptal edildi

Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan bazı deniz seferlerinin olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildiği öğrenildi. GESTAŞ'ın resmi sitesinde yapılan açıklamada, Çanakkale Boğaz hattındaki feribot seferlerinin ise kesintisiz olarak sürdüğü belirtildi.

Bozcaada ve Gökçeada seferleri lodos sebebiyle iptal edildi
çanakkale,,gökçeada,,bozcaada,,sefer iptali,,lodos,,fırtına,,vapur,,feribot,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün lodos uyarısı yaptığı Marmara Bölgesi'nde, olumsuz hava koşulları etkili olmaya devam ediyor. Yetkililer, yurdun batı kesiminde rüzgarın hızının saatte 70 kilometreye ulaşacağını belirtirken Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcada'ya yapılan bazı feribot seferleri de önlem amacıyla iptal edildi.

Bozcaada ve Gökçeada seferleri lodos sebebiyle iptal edildi

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., bugün Kuzey Ege'deki hava muhalefeti sebebiyle Kabatepe-Gökçeada ile Geyikli-Bozcaada hattındaki bazı feribot seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İPTAL EDİLEN SEFERLER

GESTAŞ'tan yapılan açıklamada, "Bugün, Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Bozcaada'dan saat 07:00, 10:00 ve 14:00, Geyikli'den ise saat 08:00, 11:00 ve 15:00 seferleri iptal edilmiştir. Ayrıca, Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Gökçeada'dan saat 13:00, Kabatepe'den ise saat 15:00 seferleri iptal edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Bozcaada ve Gökçeada seferleri lodos sebebiyle iptal edildi

Çanakkale Boğaz hattındaki feribot seferleri ise kesintisiz olarak devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...