Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2019 05:03

Adalet Bakan Yardımcılığına atama

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlar ile Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş Adalet Bakan Yardımcılığına atandı.

Adalet Bakan Yardımcılığına atama
adalet bakanlığı yardımcıları,

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ilişkin atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Resmi Gazete’de yer alan Kararlara göre, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Zekeriya Birkan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş atandı.  

Adalet Bakanı Gül’den yeni yardımcılarına ‘hayırlı olsun’ mesajı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni atanan Bakan Yardımcılarıyla ilgili olarak, “Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” ifadesini kullandı. 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Resmi Gazete’de yayımlanan kararlar ile atanan yeni Bakan Yardımcıları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden mesaj paylaştı. 

Bakan Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” 

Adalet Bakan Yardımcılığına atama
 

Cevdet Fırat Aydoğmuş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...