Tgrt Haber
25 Ocak 2020 09:56

Kulüpler deprem için yardımda

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle kulüpler tribün gelirlerini bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak.

Kulüpler deprem için yardımda
adanaspor,boluspor

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Boluspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, maçın tribün gelirini, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak.

Kulüpten yapılan açıklamada, deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Taraftara da çağrıda bulunulan açıklamada, "Yarın Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

Adana Demirspor ile Boluspor, yarın saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

Bandırmaspor'un tribün geliri deprem bölgesine gidecek

Bandırmaspor, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için başlattığı kampanya kapsamında yarın sahasında oynayacağı Kastamonuspor maçının tribün gelirini deprem mağdurlarına gönderecek.

TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Bandırmaspor, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için kampanya başlattı. Bordo-beyazlı kulüp, yarın sahasında oynayacağı Kastamonuspor maçının tribün gelirini deprem mağdurlarına bağışlayacak.

Bandırmaspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Pazar günü oynayacağımız Kastamonuspor karşılaşmasının bilet gelirlerinin tamamı Elazığ'daki deprem sebebi ile yardım amaçlı kullanılacaktır. Ayrıca maç öncesinde Bandırmaspor ve Bandırma taraftarlar derneği ile birlikte organize şekilde taraftardan toplanacak, atkı, bere ve her türlü kış giysileri kargo yoluyla Elazığ'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır" denildi.

Bandırmaspor yönetimi depremzedeler için fazla gelir elde edilmesi amacıyla tüm futbolseverleri Kastamonuspor maçına davet etti.

Denizlispor, deplasman tribün gelirini afet bölgesine bağışlayacak
Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, yarın ligde oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasındaki deplasman tribün gelirlerini Elazığ afet bölgesine bağışlayacaklarını belirtti.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve çevre il ve ilçelerde de hissedilen deprem dolayısıyla Denizlispor, depremzedelerin yaralarının sarılmasına katkı sağlamak için harekete geçti.

Başkan Çetin, Süper Lig'in 19. haftasında yarın oynanacak Denizlispor-Antalyaspor mücadelesinde deplasman tribünü gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını söyledi. Elazığ merkezli depremin üzüntüsü içinde olduklarını belirten Başkan Çetin, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Denizlispor Kulübü olarak depremzedelerimizin her zaman yanında olacağız. İlk olarak Antalyaspor maçında deplasman tribününden elde edeceğimiz geliri bağışlayacağız. Bundan sonraki süreçte de yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Samsunspor maçının geliri depremzedelere
Samsunspor-Bugsaşspor karşılaşmasının geliri Elazığ’daki depremzedelere bağışlanacak.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un yarın kendi evinde Bugsaşspor’la oynayacağı karşılaşmanın gelirini Elazığ’daki depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

Sosyal medya üzerinde yaptığı açıklama ile vatandaşları tribünleri doldurmaya davet eden Yıldırım, “Elazığ'daki depremden dolayı Elazığlıların acısını gönülden paylaşıyoruz. Bu nedenle bu haftaki Bugsaşspor maçının gelirlerini Elazığ'daki depremezedelere yardım olarak vereceğiz. Haydi Samsunlular Elazığ'a yardım için yarın maça gidiyoruz ve tribünleri dolduruyoruz. Yarın bende maçtayım” ifadelerini kullandı.
Yüksel Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya destek mesajları yağdı.

BB Erzurumspor, Balıkesirspor maçı hasılatını depremzedelere bağışlayacak
BB Erzurumspor yarın kendi sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hasılatını Elazığ ve Malatya depremzedelerine bağışlayacak.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, TFF 1. Lig'de yarın Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Balıkesirspor maçı hasılatını Elazığ ve Malatya depremzedelerine bağışlanacağını açıkladı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...