Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 09:01 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 09:09

Adana'da DAEŞ'e şafak operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

Adana'da geçmiş dönemde DAEŞ terör örgütünde farklı görevlerde bulundukları belirlenen 10 kişiye yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polisinin de katıldığı şok baskında 7 şüpheli yakalandı.  Adreste bulunmayan 3 firarinin arama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Adana'da DAEŞ'e şafak operasyonu: 7 şüpheli gözaltında
DAEŞ,operasyon,gözaltı

Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polisinin de katıldığı şok baskında geçmiş dönemde terör örgütü DEAŞ'ta farklı görevlerde bulunan 7 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Ekiplerce DEAŞ adına farklı görevlerde bulundukları ileri sürülen 10 şüphelinin kentte olduğu belirlendi. Yabancı uyruklu şüphelilerin bulunduğu adreslere özel harekat polislerinin de desteğiyle şafak operasyonu düzenlendi. Sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla önlem alınırken özel harekat polisleri de evlerin kapılarını koçbaşıyla kırdı.

Adana'da DAEŞ'e şafak operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

3 KİŞİ ARANIYOR

Olayla ilgili 7 şüpheli gözaltına alınırken Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Adreste bulunmayan 3 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...