Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2016 06:42

Adana'da kanlı düğün, 1 ölü

Adana'da bir düğünde çıkan silahlı kavgada, olayla ilgisi bulunmayan Murat Kurt hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Adana'da kanlı düğün, 1 ölü
adana, düğün

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Bir sokak düğününe ailesiyle birlikte katılan Bayram Kaskat, burada daha önce aralarında husumet bulunan Furkan Avcı ile karşılaşınca, ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Furkan Avcı'nın arkadaşlarının da dahil olduğu kavga sırasında tabanca ve av tüfekleri ateşlendi. Olayda, Bayram Kaskat ile olayla ilgisi bulunmayan Murat Kurt, Ramazan Adıyaman, 5 yaşındaki Eren Balıkçı ve isimleri açıklanmayan iki kişi yaralandı. 

Yaralılar, dügünde bulunan davetlilerin araçlarıyla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Murat Kurt, yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirirken, 5 yaşındaki Eren Balıkçı'nın ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...