Tgrt Haber
25 May 2022 10:20 - Güncelleme : 25 May 2022 10:27

Kızının erkek arkadaşı ile buluşmak için fake hesap açtı! Baba silahlı çatışmada öldü

Adana’da 17 yaşındaki kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrenen baba, sosyal medyadan fake hesap açarak genç ile randevulaştı. Buluşma yerine giden baba, genci gördükten sonra kurşun yağdırdı. Gencin yanındaki arkadaşı silaha karşılık verirken baba olay yerinde hayatını kaybetti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kızının erkek arkadaşı ile buluşmak için fake hesap açtı! Baba silahlı çatışmada öldü
adana,sosyal medya,fake hesap

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda 37 yaşındaki Mesut Toprak, 17 yaşındaki kızı D.T ile 25 yaşındaki İsmail Y.’nin görüştüklerini öğrendi, Toprak’ın kızından ayrılmasını istediği İsmail Y., kıza cep telefonundan mesaj atarak aramaya devam etti. Bunun üzerine toprak ‘Ahsen’ ismi ile sahte bir genç kadın sosyal medya hesabı oluşturup, İsmail Y. ile görüşmeye başladı.

BABA SOSYAL MEDYADAN FAKE HESAP AÇTI

Bunun üzerine Toprak, ‘Ahsen’ ismiyle sahte bir genç kadın sosyal medya hesabı oluşturup, İsmail Y. ile görüşmeye başladı. Toprak, bu hesap üzerinden İsmail Y.’yi “Cansu isminde bir arkadaşım var. Seninle tanışmak istiyor” diyerek oturduğu mahalleye çağırdı. İsmail Y. ise Cansu isminde kişiyle buluşacağını zannedip, arkadaşları Muhammet Emin Ö. (21) ve İbrahim A. (24) ile birlikte otomobille Toprak’ın söylediği sokağa gitti.

Kızının erkek arkadaşı ile buluşmak için fake hesap açtı! Baba silahlı çatışmada öldü

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Elinde tabancayla sokakta bekleyen Toprak, İsmail Y.’nin geldiğini görünce peş peşe ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar otomobile isabet etmedi. Bu sırada İsmail Y.’nin yanındaki Muhammet Emin Ö. de torpido gözündeki tabancayla otomobilden ateş açtı. Zanlının tabancasından çıkan kurşunlar, Toprak’ın bacağına ve başına isabet etti. Toprak kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı üzerine sokağa giden sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Toprak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise kimliklerini belirlediği şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüpheliler, adreslerine yapılan eş zamanlı baskınlarda gözaltına alındı.

“BİR ANDA TABANCA İLE ATEŞ AÇILDI”

Emniyete götürülen şüphelilerden İsmail Y., “İnternet üzerinden Cansu isminde bir kadınla tanıştım. Buluşmak istediğini belirtince, söylediği adrese gittim. Sokakta bekleyen bir kadın görmeyince hızlıca ayrıldım. Bu sırada bir kişi tabancayla ateş açtı. Otomobilin torpidosunda tabanca vardı. Muhammet de onu alıp, sıktı. Sonra da tabancayı bana verdi” dedi. İsmail Y.’nin tabancayı verdiği diğer arkadaşı Mustafa B. de (24) gözaltına alındı. Katil zanlısı Muhammet Emin Ö. ise “İsmail, kız arkadaşıyla buluşacağını söyledi. Hep birlikte söylediği adrese gittik. Sokakta silah sesleri geldi ancak kimin sıktığını bilmiyorum” dedi.

ÇOCUĞUN ARKADAŞI TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammet Emin Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, İsmail Y., İbrahim A. ile Mesut B. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kızının erkek arkadaşı ile buluşmak için fake hesap açtı! Baba silahlı çatışmada öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...