Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 10:45 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 12:32

Adana'da komşu dehşeti! Genç kadını darp edip, öldürmekle tehdit etti

Adana’da genç bir kadın, 9 yaşındaki oğlu apartmanın giriş kapısını hızlı kapattığı için evladının gözü önünde maganda komşusu tarafından darp edildi. Darp raporu alıp şikayetçi olan genç kadın, adamın serbest bırakıldığını öğrenince “Benim bu ülkede başka kadınlar gibi ölmem mi gerekiyor?” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana'da komşu dehşeti! Genç kadını darp edip, öldürmekle tehdit etti
Kadına şiddet,Adana

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşanan olay duyanları isyan ettirdi. Genç bir kadın, 9 yaşındaki evladının önünde komşusu tarafında darp edilip, silahla tehdit edildi.

Eşi İstanbul’da çalışan ve 3 çocuğuyla birlikte Adana’da yaşayan Türkmenistan uyruklu 30 yaşındaki  Guncha Turna Yazova, çocukları meyve istediği için 9 yaşındaki oğlu İlham ile birlikte yan sokaktaki manava gitti.

ELİNDEKİ TABANCAYI GÖSTERDİ, TEHDİTLER SAVURDU

İddiaya göre, bu sırada zemin katta oturan Uğur B. ise kapıyı hızlı kapattığı için küçük çocuğa küfür etti. Ardından genç kadın da komşusuna ‘Neden oğluma küfür ediyorsun?’ diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Uğur B., genç kadına da küfür edip elindeki tabancıyı gösterip tehditler savurdu.

GENÇ KADINI BAHÇEDE DARP ETTİ

İkili arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Uğur B., tabancası ile apartmanın bahçesine çıkıp genç kadını darp etti. Bir süre darp edilen genç kadın, daha sonra komşuları tarafından kurtarıldı.

Uğur B.’nin evinden çıkışı, komşuların yardıma koşma ve apartmanın bahçesindeki kargaşa anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

SERBEST BIRAKILDI TEKRAR SİLAHLA KAPIYA DAYANDI

Uğur B.’nin elinden kurtulan genç kadın durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Uğur B. gözaltına alınırken genç kadın da darp raporu alarak şikayetçi oldu. Ancak Uğur B., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olaydan 1 gün sonra ise Gohnca Turna Yazova, kapısına Uğur B.’nin dayandığını, kapıya silahla vurduğunu ancak kendisinin kapıyı açmadığını öne sürdü.

Adana'da komşu dehşeti! Genç kadını darp edip, öldürmekle tehdit etti

“BENİM BU ÜLKEDE BAŞKA KADINLAR GİBİ ÖLMEM Mİ GEREKİYOR”

Vücudundaki darp izlerini gösteren Guncha Turna Yazova, “Beni darp etmeden önce silah gösterip oğlumun gözü önünde ‘Senin beynini patlatırım’ dedi. Benim bu ülkede başka kadınlar gibi ölmem mi gerekiyor? Benim çocuğuma küfür ettikten sonra ‘Neden terbiyesizlik yapıyorsun? Küçük bir çocuğa böyle küfür edilir mi?’ dedim. Daha sonra da bana ‘Sen kimsin’ diyerek küfür etti. Daha sonra da kapıdan çıkıp bana saldırdı. Ertesi gün silahla geldi ve evimin kapısına vurdu” diye konuştu.

“KİMSE YARDIMA GELMEDİ”

Apartmandaki birçok kişinin de balkonlardan olayı seyrettiğini söyleyen Yazova, “Ben burada çocuğumun gözü önünde darp edilirken kimse yardıma gelmedi. Herkes seyretti. Bir süre sonra bir komşu gelip bana yardım etti ve beni onun elinden kurtardı” ifadelerini kullandı.

Şikayetçi olduğunu ve hakkını arayacağını anlatan Guncha Turna Yazova, “Ben o kişinin devlet memuru olduğunu daha sonradan öğrendim ve darp raporu aldım. Şikayetçiyim. Ben çocuğumun gözü önünde darp edildim. Eğer eşim burada olsa daha kötü olaylar olabilirdi. Şu anda elini kolunu sallayarak serbest bir şekilde geziyor” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...