Tgrt Haber
11 Ocak 2014 07:27

Adana'da otobüste otomatik tüfek mermisi ele geçirildi

Adana'da otoyolda durdurulan otobüste bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildi. Aracın 'sınır bölgesine' gitmediği Şanlıurfa'dan Adana yönüne geldiği belirtildi.

Adana'da otobüste otomatik tüfek mermisi ele geçirildi
adana, otobüste, otomatik tüfek mermisi, ele geçirildi,

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Ceyhan -Adana otoyolunda kent girişindeki rutin yol kontrolleri sırasında birotobüs durduruldu. Ekiplerin araçta yaptığı aramada bagajda çuval ve battaniyeye sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildi. Araçta yolcu olmadığı, şoför ve yanındaki kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Otobüsün "sınır bölgesine" gitmediğine dikkati çeken yetkililer aracın Şanlıurfa'dan Adana istikametine geldiğini ifade etti. Konuyla ilgili geniş çaplı araştırmanın sürdüğünü belirten yetkililer, ele geçirilen mermilerin "yurt içindeki terör odakları"na gidebileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...