Tgrt Haber
03 Eylül 2022 10:36 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 12:49

Adana'da eski kocası tarafından öldürülen Şermin Sarı’nın annesinden ‘idam' çağrısı

Adana’da geçtiğimiz günlerde eski kocası Erhan Poyraz tarafından kafası taşla ezilerek öldürülen Şermin Sarı’nın ailesinin evinde hüzün hakim. Şermin Sarı’nın annesi Durdu Sarı gözyaşları içerisinde feryat ederken idam çağrısında bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana'da eski kocası tarafından öldürülen Şermin Sarı’nın annesinden ‘idam' çağrısı
adana,şermin sarı,cinayet

Adana Yüreğir ilçesinde meydana gelen kadın cinayetinde 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Şermin Sarı, boşandığı eski eşi Erhan Poyraz tarafından vahşice katledildi. İlk önce evin bahçesinde darp edilen Şermin Sarı daha sonra ise cani eski koca Erhan Poyraz tarafından defalarca kafasına taşla vurularak öldürüldü.

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU

Çevredekilerin sesleri duyması ve ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken olay yerinden kaçan ve daha sonra teslim olan Erhan Poyraz ise cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerin ardından cani eski koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şermin Sarı ise Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Adana'da eski kocası tarafından öldürülen Şermin Sarı’nın annesinden ‘idam' çağrısı

ANNE DURDU SARI: SÜREKLİ KAVGA EDİYORLARDI

Taziye evinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Şermin Sarı’nın annesi Durdu Sarı kızının bir hiç uğruna öldürüldüğünü ve sürekli kavga ettiklerini söyledi. Durdu Sarı, “İnsan gibi herkes ayrılıyordu. Çekip gitseydi. Kötüyse de iyiyse de kızımı kendi haline bıraksaydı. Ben biliyordum kızımın iyi olduğunu. Çocuklarıyla ilgilenmiyordu. Sürekli kavga ediyordu. Benim kızımı öldürene kadar ayrılsalardı” diye konuştu.

ACILI ANNE İDAM İSTEDİ

Kızının eski kocası tarafından sürekli ölüm tehdidi aldığını söyleyen Durdu Sarı, “Her zaman kızımı tehdit ediyordu. Bende ‘Çocuklarının babasıdır kızım. Alttan al’ diyordum. Kızımda, ‘Anne sen çok iyi niyetlisin. Onlara böyle yapma’ diyordu. Ancak ben yaptım. Evladımın, torunlarımın hatırına yaptım. Sürekli şiddet oluyordu. Ciğerim yandı. Beni yakanı da Allah yaksın” dedi.

Öte yandan, anne Durdu Sarı, kızını öldüren Erhan Poyraz’ın ve kadınları öldüren diğer erkeklerin idam edilmesini istedi.

BABA CUMALİ SARI: YÜREĞİMİZ YANDI

Baba Cumali Sarı ise kızının uzaklaştırma kararı aldığını ancak çocukları görmek istediği zaman geldiğini söyledi. Cumali Sarı, “Kızım uzaklaştırma kararı da daha önce almıştı. Gelme dedik. Çocukları görmek istediği zaman gelip görüyordu. En son ama olay böyle oldu. İnşallah Allah onu bildiği gibi yapsın. Hak ettiği cezayı alsın. Bizim yüreğimizi yaktı, Allah da kendisini yaksın” ifadelerini kullandı.

TORUNLARINA KENDİLERİ BAKACAK

Cumali ve Durdu Sarı çifti, torunlarının velayetlerini alacaklarını, kendilerinin bakacaklarını söyledi.

Adana'da eski kocası tarafından öldürülen Şermin Sarı’nın annesinden ‘idam' çağrısı

Adana'da eski kocası tarafından öldürülen Şermin Sarı’nın annesinden ‘idam' çağrısı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...