Tgrt Haber
25 Aralık 2013 15:50

Adli ve idari tahkikat devam ediyor

Genelkurmay Başkanlığından, TCG Değirmendere Römorkörü kazası ile ilgili adli ve idari tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Adli ve idari tahkikat devam ediyor
Adli ve idari tahkikat devam ediyor, genelkurmay, tsk,

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, olayla ilgili tahkikat devam ederken, bazı basın yayın organlarında kazanın oluş sebebi ile varsayımlardan hareket edildiği ve bu yorum ve değerlendirmelerle kamuoyunun yanlış şekilde yönlendirilmesine, bilgilendirilmesine neden olduğu belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza ait TCG Değirmendere Römorkörü'nün İzmir/Karşıyaka'daki tersanede bakım esnasında uğradığı elim kaza ile ilgili olarak adli ve idari tahkikat devam etmektedir. Tahkikat devam ederken, bazı basın yayın organları tarafından, kazanın oluş sebepleri üzerine, varsayımlardan hareketle, basın etiğine uymayacak tarzda haber, yorum ve değerlendirmeler yapılmakta bu yorum ve değerlendirmelerle kamuoyunun yanlış şekilde yönlendirilmesine ve bilgilendirilmesine neden olunmaktadır. Adli ve idari soruşturmalar tamamlandığında, elde edilecek bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...