Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2021 11:34

Adnan Oktar, cezası açıklandıktan sonra ağladı

Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve 13 müridi 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis ve 400’er bin TL cezaya çarptırıldı. Kararın okunmasının ardından müştekiler ‘Ohh Adnan Ohh’ diye tezahürat yaparken, salondan jandarma eşliğinde çıkarılan Oktar gözyaşlarını tutamadı.

Adnan Oktar, cezası açıklandıktan sonra ağladı
Adnan Oktar,dava

Mahkeme heyeti, sanık Adnan Oktar'ın toplamda 1075 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar verirken Oktar ve 13 müridi toplamda 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis ve 400’er bin TL cezaya çarptırıldı

Adnan Oktar salona gelirken el salladılar
Adnan Oktar ve diğer tutuklu sanıklar duruşma salonuna getirilirken, tutuksuz sanıklar el salladı ve öpücük attı. Duruşmada mahkeme başkanı son sözü alınmayan sanıkların son sözünü sordu. Sanıklar davadan beraat kararı istediklerini söyleyerek herhangi bir suç işlemediklerini ifade etti.

Müşteki ‘Ohh Adnan’ diye bağırdı
Mahkeme başkanı kararını okuduğu esnada müştekilerden biri ‘Ohh Adnan’ şeklinde bağırarak tutuklu sanık Adnan Oktar’ın aldığı ceza miktarına sevincini gösterdi. Bunun üzerine sanık avukatları tepki gösterdi. Mahkemenin sessizlik uyarısı üzerine taraflar yatıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...