Tgrt Haber
19 Eylül 2015 11:31

Afgan kadının herkesi şaşırtan katliam planı

Afgan kadının şaşırtan katliam planı polisin şüphesiyle çözüldü.

Afgan kadının herkesi şaşırtan katliam planı
afgan kadın, katliam planı,

İstanbul Zeytinburnu’ndaki korkunç cinayet bir ihbarla ortaya çıktı. Khadjia H. polisi 'Kocam öldü" diye aradı. Adrese giden ekipler, başında derin kesiler bulunan Baz Mohammed'in satırla öldürüldüğünü tespit etti. Gözaltına alınan Khadjia H., "Burası ülkem değil, korktum" dedi, serbest bırakıldı. Cinayet ekipleri kamera görüntülerinden sarhoş olduğu anlaşılan Baz Mohammed'in baldızı Naz S. ile eve gittiğini,  sonra da kadının kocası Mohammad Nasım A. ile kaçtıkları belirlendi. Şüpheliler, Yunanistan'a kaçarken Manisa'da yakalandı. 
Ablamın oyununa geldik!
Ablasının hayatından endişe ettiği için teklifi kabul ettiğini söyleyen Naz S., kocama, 'Karın seni eşimle aldatıyor, kendi gözlerinle gör' demiş. O da içeri girince eniştemi satırla öldürdü" dedi. Mohammad Nasım A.'nın itirafı üzerine Khandija H. de gözaltına alındı. Şüpheliler, "Planlayarak adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...