Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Eylül 2017 15:36

Afrin'de sıcak gelişme! O bayraklar indirildi

Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesi sınırına terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca bir süre önce asılan ve Türkiye'den de görülebilen rejime ait bayraklar kaldırıldı, Rus bayrakları ise teke düşürüldü.

Afrin'de sıcak gelişme! O bayraklar indirildi
afrin,suriye,bayrak,halep,türkiye,rus bayrağı,pkk/pyd bayrığı indirildi

Kilis'in karşı tarafındaki Afrin sınır hattına çekilen  rejime ait bayraklar kaldırılırken Rus bayraklarının sayısı ise teke indirildi.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin kontrolündeki Afrin  sınırında yer alan hakim tepelere bir süre önce asılan ve Türkiye tarafından da  görülebilen rejim bayrakları ile Rus bayraklarının birçoğunun bulundukları yerde  olmadığı görüldü.

Kalan tek Rus bayrağının yakınında üzerinde radar cihazı bulunduğu  belirtilen araç dikkati çekerken modüler güvenlik duvarı çalışmalarının sürdüğü Türkiye-Suriye sınır hattında güvenlik güçlerinin bölgedeki üst düzey önlemleri  devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...