Tgrt Haber
13 Mart 2018 09:01

Afrin'den sivillerin en net kaçış görüntüleri

Afrin'den ayrılmaya çalışan yüzlerce araçlık konvoyun görüntüleri, Kuzey Irak merkezli bir televizyon tarafından yayınlandı.

Afrin'den sivillerin en net kaçış görüntüleri
afrin,sivil,kaçış

Her gün 10'dan fazla köy kaybeden YPG'li teröristler, güneye doğru ilerleyen Türk özel kuvvetler askerleri ve ÖSO unsurları tarafından kapana kıstırılacak. Suriye rejiminin elinde tuttuğu bölgeye kısa sürede ulaşılması bekleniyor.

08.20 : Afrin'den sivillerin en net kaçış görüntüleri, Kuzey Irak merkezli bir televizyon kanalı tarafından ekrana getirildi. Bir balkondan çekilen görüntülerde Afrin çıkışında yüzlerce araç kentten ayrılmaya çalışıyor.

08.00 : Türkiye'nin Afrin'den sonraki hedefi Menbic'te akşam saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi.

07.45 : Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri, dün Cinderes ve Bülbül bölgesinde 11 yeni köyü YPG'li teröristlerden temizledi.

Afrin'den sivillerin en net kaçış görüntüleri

07.25 : Afrin'deki son haritaya göre Türk özel kuvvetler askerleri ve ÖSO unsurları doğu cephesinde güneye doğru ilerliyor. Yakın zamanda Suriye rejiminin kontrol ettiği alana ulaşılacak. Böylece YPG'lilerin Afrin'den kaçış şansı kalmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...