Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 09:12 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 09:56

Afyonkarahisar'da acı olay! Aracıyla çarptığı oğlu yaşamını yitirdi

Afyonkarahisar'da yolda seyir halinde olan H.S., aniden yola çıkan bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan küçük çocuk ağır yaralanırken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çarptığı çocuğun kendi oğlu olduğunu öğrenen baba H.S.'nin dünyası başına yıkıldı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Afyonkarahisar'da acı olay! Aracıyla çarptığı oğlu yaşamını yitirdi
Afyonkarahisar,baba,oğul,kaza

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, H.S. (39) kullandığı aracıyla yolda ilerlediği sırada küçük bir çocuk bir anda önüne çıktı. Durumu hemen fark edemeyen sürücü frene bassa da çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yola savrulan küçük çocuk ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇARPTIĞI OĞLU ÇIKTI

H.S.'nin kazada çarptığı çocuğun, oğlu Y.S. olduğu öğrenilirken olayın ardından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...