Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2014 12:03

Ağrı'da muhtar adayından ilginç seçim pankartı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir muhtar adayının hazırladığı 'Başın düşünce dara, muhtar adayını ödemeli ara' yazılı pankart dikkat çekiyor.

Ağrı'da muhtar adayından ilginç seçim pankartı
muhtar adayından ilginç seçim pankartı, ağrı'da muhtar adayı, muhtardan seçim pankartı, muhtarın ilginç pankartı,

İlçeye bağlı Hürriyet Mahallesi muhtarlığına aday olan Neşet Duman'ın (45) astığı pankart ilgi odağı oldu. Transit Caddesi'ndeki büfesinde kebap satarak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Duman'ın astığı pankarttaki "Başın düşünce dara, muhtar adayını ödemeli ara" yazısı vatandaşların ilgisini çekti. Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçmenlerinden bazılarının kontörünün olmama ihtimalinden dolayı ödemeli arama yapabileceklerini anlatarak, "Bir arkadaşım benim adıma bu sloganı yazarak internette paylaşmıştı. Herkes beğenip paylaşınca bizde bu sloganı bir brandaya yazarak iş yerimin yanına astık. Yoldan geçenler cep telefonlarıyla bu pankartın fotoğrafını çekiyor" dedi.
Duman, yerel seçimin daha renkli geçmesi için böyle bir pankart astığını ifade ederek, "Seçim günü yaklaştıkça gerilim artıyor. Bu kadar kişi yarışırken sadece bir kişi kazanacak. Sonra herkesin hayatı yine aynı devam edecek. Bu yüzden astığım pankartın az da olsa gerilimi düşüreceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...