Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2018 10:50

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir askerin şehit olduğu, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede operasyon aralıksız sürüyor.

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı
ağrı,ağrıda terör operasyonu

Ağrı Dağı eteklerindeki Güngören köyü kırsalında teröristlerle sağlanan sıcak temasın ardından çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç'un şehit düştüğü, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede Mehmetçik, operasyonlarını yoğunlaştırdı.
Bölgedeki operasyona ilişkin görüntüler paylaşıldı.
Buna göre, savaş helikopterleri teröristlerin bulunduğu bölgeyi ateş altına aldı.

Timlerin çok zor şartlarda yürüttüğü operasyonda dağda sığınak olarak değerlendirilen mağaralar da kullanılamaz hale getirildi.

Çatışma sonrası teröristlerin kaçabileceği veya sığınabilecekleri alanlarda ise arama tarama faaliyetleri devam ediyor.

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldıAğrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı

ŞEHİD UZMAN ÇAVUŞ MEMLEKETİNE UĞURLANDI
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Güngören Köyü mevkiinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 çocuk babası Uzman Çavuş Göksel Koç düzenlenen törenle memleketi olan Isparta’nın Keçiborlu İlçesinin Kozluca köyüne uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Göksel Koç için Ahmed-i Hani Havalanı'nda tören düzenlendi. Törene Ağrı Valisi Süleyman Elban, Jandarma Bölge Komutanı Güray Alpar, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça,12'inci Mekanize Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, şehidin annesi ve eşi ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende şehidin cenazesinin alana getirilmesinin ardından öz geçmişi okundu. Tören sonunda şehit Göksel Koç'un naaşı dualar ve tekbirler eşliğinde askeri uçağa alındı. Koç'un eşi, annesi ve çocukları da aynı uçakla Isparta'ya gönderildi.

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldıAğrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı

Ağrı'daki terör operasyonları yoğunlaştırıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...