Tgrt Haber
26 Kasım 2021 17:31

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri ve şartları...

"Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? 6 bin personel alımı şartları ve başvuru tarihleri nedir?" sorularının cevabı, kamuda çalışmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın personel alımı hakkında yaptığı açıklamalar, personel alım tarihleri ve başvurulara merak edilen her şey haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri ve şartları...
aile ve sosyal hizmetler bakanlığı,derya yanık,personel alımı,6 bin personel,2022

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın 6 bin personel alımı açıklaması ile birlikte vatandaşlar başvuru şartlarını, başvuru tarihlerini, hangi pozisyonlarda alım yapılacağını ve başvurunun nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Bakanlığın merkez teşkilatında istihdam edilecek 6 bin personel alımına dair başvuru detayları ve şartları haberimizde!

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık personel alımı yapılacağına dair müjdeyi şu açıklamayla verdi:

"Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kadro ihtiyacımızı önemli ölçüde karşılayacak bir talebe cevap verdiler. 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak. 6 bin personelin 1500'ü ASDEP'li olacak. Geriye kalan 4500 personel de meslek uzmanı, avukat, bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi meslek personeli arkadaşlarımız olacak. Süreç başladı. 2022'nin ilk çeyreğinde çalışma arkadaşlarımızla başlamayı ümit ediyoruz."

Koronavirüs döneminde azalan kamu personeli alımlarının ardından, yapılacak 6 bin kişilik bu alımın; Aile, Çevre ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın şimdiye kadar yaptığı en büyük personel alımı olacağı vurgulandı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri ve şartları...

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIM TARİHLERİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yanık personel alımına dair yaptığı açıklamanın ardından, başvuruların ne zaman yapılacağı araştırılmaya devam ediyor. Bakan Yanık, 2022'nin ilk çeyreğinde; yani Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında personel alımlarının yapılacağına dair ilk haberi vermiş oldu. Tarihlerin netleşmesiyle birlikte, başvuruların ne zaman olacağı haberimizde yer alacak. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri ve şartları...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu personeli alımına dair başvuru şartlarının neler olduğunu henüz resmi olarak açıklamadı, yalnızca, en az lise mezunu olmak gerektiği kayda geçti. Bakan Derya Yanık'ın açıklaması özelinde 6 bin personel alımı yapılacağı ve pozisyonların neler olduğu bilinirken; başvuru şartlarının ilan edilmesiyle birlikte diğer detaylar da haberimizde yer alacak. Başvurular; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın www.ailevecalisma.gov.tr internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...