Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Mart 2014 20:29

Ak Parti heyetine çirkin saldırı

Osman Nuri Gülaçar, seçim çalışmaları kapsamında Van'ın Edremit ilçesine bağlı köylere yaptığı ziyaret sırasında bir grup gencin taşlı saldırısına uğradı.

Ak Parti heyetine çirkin saldırı
Osman Nuri Gülaçar,seçim çalışmaları,Ak Parti,başkan adayı

Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç ile birlikte 50 araçlık konvoyla Edremit'e bağlı köylere giden Gülaçar, birçok köyü dolaştıktan sonra Pertek köyüne geldi. Gülaçar, burada köylülerle kucaklaşarak bir saat boyunca sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. Yapılan ikramların ardından köyden ayrılmak üzere yola çıkan Gülaçar ve beraberindekiler, köy çıkışında toplanan bir grup gencin taşlı saldırısına uğradı. Atılan taşlarla eşliğinde sloganlar da atan gruba polis müdahale etti. Gruba biber gazı sıkarak dağıtmaya çalışan polislerden biri, atılan taşlardan dolayı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Birçok aracın zarar gördüğü saldırı da, polis araçlarının da camları kırıldı. Çevik kuvvet ve jandarmanın da olay yerine gelmesiyle birlikte köyün ileri gelenleri de sayıları 15'i bulan genci oradan uzaklaştırdı.
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gençlerden biri ile bire bir konuşan Gülaçar ise onları ikna etmeye çalıştı. Korkmadıklarını her platformda ifade eden Gülaçar, “Kafamızı bile kırsalar her yere gideceğiz. İnsanlarımızla bire bir görüşüp, onların sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Onları, hizmete muhtaç edenlerden kurtarmak için yolumuza devam edeceğiz. Bize taş atan bu gençlerimize yazık değil mi? Bu gençlerimizin işe, aşa, istihdama ihtiyacı var. Allah'ın izni ile bu gençlerimizi de bu halkımızı da bu insanların elinden kurtaracağız. Kimsenin tereddüttü olmasın” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...