Tgrt Haber
20 Haziran 2021 19:22

AK Parti ilçe başkanlığına saldırı girişiminde 6 gözaltı

Ağrı’da AK Parti’nin Patnos İlçe Başkanlığı binası molotofkokteyli ile saldırmak isteyen 3 zanlının da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

AK Parti ilçe başkanlığına saldırı girişiminde 6 gözaltı
AK Parti ilçe başkanlığı,Ağrı

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’da Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı binası önünde gece saatlerinde 3 kişi gören polis kovalamaca sonrasında birini yakaladı. Yapılan çalışmalar neticesinde 2 kişi daha sonra yakalandı. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri parti binasına molotofkokteyli atarak saldırıda bulunmak isteyen kişileri azmettirip yardım ve yataklık yaptıkları  gerekçesiyle 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Yakalanan zanlılardan yanmaya hazır 3 molotofkokteyli, 1 pense, 1 levye ve şüphelilerin yüzünü gizleyebileceği bez parçaları ele geçirildi. 

SİYASİLERDEN SALDIRI GİRİŞİMİNE TEPKİ

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile saldırıyı kınadı. Çelebi yaptığı paylaşımda "AK Parti Patnos İlçe teşkilat binamıza yönelik saldırı girişimi dün gece yarısı emniyet güçlerimizce engellenmiştir. Kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Eski Türkiye’de olduğu gibi sokağı karıştırmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz." paylaşımında bulundu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Unutmayalım ki İzmir’i yakanlarla Patnos’u yakanlar aynı merkez tarafından yönetilen, Türkiye düşmanı terör örgütleri ve maşalarıdır, kınıyorum." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...