Tgrt Haber
08 Ekim 2018 14:10

AK Parti - MHP ittifakı için sıcak gelişme

Yerel seçimler konusunda AK Parti - MHP arasındaki görüşmeler başlıyor. AK Partili Numan Kurtulmuş ve Mehmet Özhaseki, MHP'lilerle görüştü.

AK Parti - MHP ittifakı için sıcak gelişme
ak parti,mhp,ittifak,son dakika,son dakika haberi

Yerel seçimler konusunda AK Parti - MHP yetkilileri arasında ikinci görüşme yapılıyor. TBMM'deki görüşmeye AK Parti'den Numan Kurtulmuş'la Mehmet Özhaseki MHP'den Semih Yalçın ve Sadir Durmaz katıldı.

Heyetler arasındaki ilk görüşmede yol haritası belirlenmişti. TBMM'de iki parti yetkilileri ikinci kez bir araya geldi. Görüşme saat 13.00'de başladı.

Numan Kurtulmuş: Bazı konularda teknik çalışmalarımızı yürüterek tekrar bir araya geleceğiz. Buradan çıkan sonuçla genel başkanlarımıza ileteceğiz. 

Semih Yalçın: Cumhur İttifakı ruhunun yerel seçimlerde tatbik edilmesi konusu görüşüldü. Çok faydalı bir görüşme oldu. Heyetlerimiz görüşmeye devam edecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...