Tgrt Haber
04 Temmuz 2019 16:16

AK Parti Sözcüsü Çelik: BM'nin kuruluşundan bu yana yaptığı en büyük yanlışlardan biri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, BM'nin YPG/PKK ile imzaladığı eylem planına ilişkin ''BM'nin kuruluşundan bu yana yaptığı en büyük yanlışlardan biridir, açıkça özür dilemeleri gerekir'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: BM'nin kuruluşundan bu yana yaptığı en büyük yanlışlardan biri
ömer çelik,ak parti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantıya ilişkin ''Bu bir AK Parti geleneğidir. Şimdi de ilk toplantı bugün başlamış oldu'' dedi.

"ÖZÜR DİLEMELERİ GEREKİR"
Çelik, Birleşmiş Milletler'in (BM) YPG/PKK ile imzaladığı eylem planına ilişkin ise ''Hukuk dışı şekilde BM organının bir terörist grupla bir araya gelmesi başlı başına bir sorundur. Hukuku temsil eden bir kurum hukuku ortadan kaldırmak isteyen bir örgütle bir araya geliyor. İmzaladıkları kişi pek çok masum insanın katili. BM'nin kuruluşundan bu yana yaptığı en büyük yanlışlardan biridir, açıkça özür dilemeleri gerekir''' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...