Tgrt Haber
08 Haziran 2021 11:49

AK Parti Sözcüsü Çelik: Mesele sadece basit bir suç eylemi değildir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kanada'da 5 kişilik bir aileye yapılan saldırıyla ilgili, "Kanada'da pazar günü beş kişilik bir aile kaldırımda yürürken bir kişinin üzerlerine aracını sürmesiyle saldırıya uğradı. Saldırıyı yapan kişinin İslamofobik saiklerle saldırıyı gerçekleştirdiği söyleniyor." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Mesele sadece basit bir suç eylemi değildir
AK Parti Sözcüsü Çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kanada'da 5 kişilik bir aileye yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"NEFRET SUÇLARINI TEŞVİK EDİYOR"

"Saldırıyı yapan kişinin İslamofobik saiklerle saldırıyı gerçekleştirdiği söyleniyor" diye konuşan Çelik, "Bu İslam düşmanı saldırıları münferit eylemler olarak görmek çok yanıltıcıdır. Bazı siyasilerin ve medyanın İslam düşmanı dil kullanması nefret suçlarını teşvik ediyor" dedi.

"İSLAMOFOBİK SAİKLERLE SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SÖYLENİYOR"

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Kanada'da pazar günü beş kişilik bir aile kaldırımda yürürken bir kişinin üzerlerine aracını sürmesiyle saldırıya uğradığını ve saldırıyı yapan kişinin İslamofobik saiklerle saldırıyı gerçekleştirdiği söyleniyor" dedi.

 "MESELE SADECE BASİT BİR SUÇ EYLEMİ DEĞİLDİR"

"Bu İslam düşmanı saldırıları münferit eylemler olarak görmek çok yanıltıcıdır. Bazı siyasilerin ve medyanın İslam düşmanı dil kullanması nefret suçlarını teşvik ediyor. Mesele sadece basit bir suç eylemi değildir. Arkasında İslam düşmanlığının teşvik edilmesiyle kirletilmiş bir atmosfer var. Nefret suçlarına prim veren siyaset ve medya dili bundan sorumludur"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...