Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2020 10:54

AK Parti Sözcüsü Çelik: Rejim bunun karşılığını daha sert şekilde görecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İdlib mutabakatı rejim tarafından bir kere daha ihlal edildi. Rejim bunun karşılığını daha sert şekilde görecektir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Rejim bunun karşılığını daha sert şekilde görecektir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,,İdlib

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'te çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını bildirdi.

"İdlib mutabakatı rejim tarafından bir kere daha ihlal edildi"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, “İdlib’te şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımız için şifalar diliyoruz. Kahraman askerlerimize rejim unsurları tarafından yapılan bu hain saldırıya cevap verildi ve verilmeye devam edilecek. Suriye rejimi, kahraman askerlerimizin yerleri önceden koordine edilmesine rağmen bir saldırı gerçekleştirdi. İdlib mutabakatı rejim tarafından bir kere daha ihlal edildi. Rejim bunun karşılığını daha sert şekilde görecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...