Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2021 19:32

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kabine revizyonu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik. "(Kabine revizyonu) Bu tip durumlardaki tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı Genel Başkanımızın takdirindedir. "ifadelerini kullandı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kabine revizyonu açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik

AK Parti Sözcüsü Çelik, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki dönemde 2023-2024 seçimleriyle ilgili olarak bu MKYK'mız partimizin en üst yönetim organı olarak içinden çıkardığı MYK'mızla birlikte bütün bu siyasi süreçleri yönetecek. Naci Bostancı Grup Başkanı olarak görevine devam ediyor. Mahir Ünal, TBMM'de Grup Başkanvekili oldu, diğer Grup Başkanvekilimiz Mustafa Elitaş oldu. Bülent Turan, Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan Grup Başkanvekilimiz."

Çelik, kabine revizyonuna ilişkin, "Bu tip durumlardaki tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı Genel Başkanımızın takdirindedir." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, "Kim ne derse desin kadın haklarını güçlü bir şekilde savunuyoruz, bunu ahlaki bir zorunluluk olarak görüyoruz." dedi.

Macron'un Türkiye’nin Fransa seçimlerine müdahale edeceği iddiasına ilişkin değerlendirmede bulunan Çelik, "Umarız bu ifadeyi düzeltirler. Bizim hiç kimsenin iç işlerine, seçimlerine karışmak gibi bir arzumuz söz konusu olamaz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...